Case Study - MTS - A Star Is Born    Case study    Layar aplikacija
Case Study - MTS - A Star Is Born  |  Case study  |  Layar aplikacija

Layar aplikacija

Layar aplikacija

Layar aplikacija - premijerno u Srbiji za poslovne svrhe

Specijalno za kampanju Erste banke - Omladinski račun, Web Media Agency upotrebila je Layar, aplikaciju za smart telefone i tablet uređaje. Po prvi put u Srbiji, Layar je korišćen za potrebe jedne kompanije.

Layar je nova platforma za augmented reality. Zahvaljujući Layar-u, dvodimenizionalnoj, statičnoj štampi, daje se treća dimenzija, i mogućnost da postane interaktivna.

Augmented reality (AR) predstavlja inovativnu tehnologiju koja digitalnim putem “poboljšava” stvarnost. Okolini, koja nas okružuje dodaju se novi slojevi digitalnih informacija – video sadržaji, fotografije i zvuci. 

Korišćenjem Layar aplikacije, stranice štampa, bilbordi i posteri će “oživeti”. Preuzimanjem aplikacije na smart uređaje i skeniranjem određenih elemenata, moguće je videti interaktivni sadržaj – video klip, urađen u saradnji sa bendom Zemlja gruva. Video klip je obrada poznatog hita Zemlje gruva “Da bi nam”. Osim toga, ovim putem je moguće povezati se sa Erste bankom i na dve društvene mreže - Instagramu i Foursquareu