Case Study - MTS - A Star Is Born    Case study    Moj put u Disneyland - Banca Intesa
Case Study - MTS - A Star Is Born  |  Case study  |  Moj put u Disneyland - Banca Intesa

Moj put u Disneyland - Banca Intesa

Moj put u Disneyland - Banca Intesa
Projekat - Čarolija pretponoćnog bala

Tehnologija – Mikrosajt

Trajanje – 23.09.2016. – 25.10.2016.

U saradnji sa Banca Intesa Mastercard napravili smo nagradni konkurs u trajanju od mesec dana tokom kojih smo imali ukupno 83 jedinstvena učesnika među kojima je bilo i onih koji su učestvovali i više od jednom.

Glavni cilj nagradnog konkursa jeste spajanje tri brenda – Banca Intesa, Mastercard i Disneyland, nagrađivanje lojalnosti fanova, sticanje novih i animiranje istih.

Konkurs se odnosio na plaćanje Banca Intesa Mastercard kreditnim karticama za fizička lica u iznosu preko 4.000 rsd, registracije i postavljanja kratkog video sadržaja na mikrosajtu carolijapretponocnogbala.rs. Pobednike je u odnosu na kriterijume kreativnosti i originalnosti video materijala izabrao tročlani žiri.

Nagrada je ukupno bilo 20, od toga dve glavne nagrade su vikend putovanje u Disneyland Paris za celu porodicu dok su utešne nagrade bile vaučeri za Dexy Co radnje.

•Utisci učesnika

PosetaDiznilendu je zaista nezaboravna, prelepa avantura, koja je deci pružila nezaboravne trenutke druženje sa svim Diznijevim junacima, koji kao da suoživeli bili svuda oko nas. Alisa, Petar Pan, Šilja, Miki i Mini, Paja, Zvončica ,Elza, Pepeljuga, Uspavana lepotica ostali junaci, su nas roditelje vratili u detinjstvo oživeli mnoge lepe pomalo zaboravljene uspomene.”- PorodicaRadosavljević

„U Disneyland-u je sve bilo čarobno šareno, baš kako smo zamišljali. Osećali su se novogodišnji praznici. Lampice su svetlucale kao da ih je Zvončica posula čarobnim prahom. Presrećna sam što sam na Pretponoćnom balu upoznala omiljene princeze. Moj brat se obradovao kada se slikao sa Zlatokosom, po njemu najlepšom princezom. Bilo je magično zaista sam se osećala kao prava princeza. Moja porodica je u tih par dana doživela pravu bajku koju nikada nećemo zaboraviti.“ - Nina Andrejević