Case Study - MTS - A Star Is Born    Blog    Nova opcija u okviru Insta storija - Q&A stiker
Case Study - MTS - A Star Is Born  |  Blog  |  Nova opcija u okviru Insta storija - Q&A stiker

Blog

Nova opcija u okviru Insta storija - Q&A stiker

18. 04. 2018.

Instagram nastavlja sa novim "Stories" funkcijama i alatkama. Ranije ove nedelje, kružile su vesti da Instagram radi na novim "Nametag" skenabilnim kodovima za povezivanje korisnika sa profilima, dok je platforma takođe zvanično objavila svoj 'Focus' režim za selfije.

Kako izvori na internetu tvrde Q&A stikeri bi slična opciji anketiranja koja je već aktuelna. Javno mogu da se postavljaju pitanja dok bi odgovori bili poslati privatno.

 

Ova opcija  bi bila odlična za sve brendove koji traže povratne informacije o svojim proizvodima ili načine kako bi mogli da poboljšaju svoje usluge. Korisnici bi mogli bez straha da upute svoje iskrene sugestije i povratne informacije, koje bi možda izbegli da pitaju na javnom forumu.

 

Mark Zukenberg osnivač kompanije Facebook vidi opciju „Stories“ kao budućnost deljenja sadržaja koja bi u bliskoj budućnosti mogla u potpunosti da zameni „News Feed“.

 

Opcija Q&A stikeri donosiće mnoge nove opcije koje će doneti do boljeg povezivanja brenda i korisnika proizvoda. Q&A stikeri se nalaze u pozadinskom kodu Instagram-a,  što znači da će možda doći do promena kada i ako ova opcija postane javna.

 

 

 

 

 

souce by https://www.socialmediatoday.com/news/instagrams-working-on-a-new-q-and-a-sticker-option-for-instagram-stories/521147/