Naslovna    Blog    Instagram Story će uskoro moći da obuhvata sadržaj napravljen i pre više od 24h?
Naslovna  |  Blog  |  Instagram Story će uskoro moći da obuhvata sadržaj napravljen i pre više od 24h?

Blog

Instagram Story će uskoro moći da obuhvata sadržaj napravljen i pre više od 24h?

19. 09. 2017.

Želite da podelite ono što ste radili prošle nedelje sa prijateljima na Instagram Story?

Uskoro će i to biti moguće.

Kao što su neki srećnici mogli primetiti, Instagram testira mogućnost postavljanja na Instagram Story priča koje su se desile i pre više od 24h, nešto kao #Latergram,... samo za priče.

Do sada, korisnici su mogli da podele samo priče koje nisu starije od 24h. Te fotografije i video klipovi su se nalazili u opciji „Poslednjih 24h“ u Instagram aplikaciji.  Međutim, kako navodi The Next Web reports, nova „Prošla nedelja“ opcija će se pojaviti odabranim korisnicima, podstičući ih da podele sa svojim pratiocima gde su bili prošle nedelje.

Zvuči interesantno? Ovaj apdejt (ukoliko ikada obuhvati celokupnu bazu Instagram korisnika) može biti sjajna prilika za brendove, koji obično kreiraju i planiraju sadržaj kampanja mesecima unapred.

Ova karakteristika bi mogla biti još korisnija, pogotovo sada kada se govori o testiranju prelaska Instagram priča na Facebook.

Da li ova karakteristika u budućnosti može ugroziti Instagram koji se pozicionirao kao brend za postavljanje i deljenje sadržaja nastalih u tom trenutku? Naravno da je tako.

Da li ste već primetili ovu novu mogućnost?